Baby geschenkjes

Op zoek naar een leuk kraam cadeau of geboortegeschenk? Bij ons vind je allerlei gepersonaliseerde houten ideetjes. Hieronder kan je een overzicht zien van enkele producten. Je kan natuurlijk ook eens kijken in onze categorie gepersonaliseerd, daar kan je zowat alles zelf omtoveren tot een leuk geschenkje.

Houten cirkel met naam

Een houten cirkel met naam of een gepersonaliseerde bloemencirkel is altijd een schot in de roos.

Je kan de houten krans onbehandeld laten of hem versieren met verf of gedroogde bloemen.

De letters van de naam cirkels worden manueel perfect gepositioneerd in het tekenprogramma zodat ze samen met de ring een stevig geheel vormen.

Houten mijlpaalkaarten

De mijlpaalkaarten zijn een product waar we bij de Houterij erg trots op zijn. De kleurrijke letters in reliëf geven de mijlpaalkaarten een frisse look, terwijl de houten achtergrond er voor zorgt dat de warme en pure uitstraling behouden blijft.

Houten mijlpaalblokken

Naast onze mijlpaalkaarten hebben we ook de stoerdere mijlpaalblokken. Deze set bestaat uit 1 groot mijlpaal blok met als opschrift ‘dagen’, ‘weken’, ‘maanden’ en ‘jaar’ en 3 kleinere blokken om getallen mee te vormen.

Doosje voor melktandjes en eerste haarlokje

Een ander erg leuk kraamcadeau zijn de potjes voor de eerste tandjes en het eerste haarlokje van je baby. De houten doosjes zitten in een houten blok dat gepersonaliseerd wordt met de naam van het kindje.